Shërbimet

Shėrbimet qe ndėrmarrja ndėrtimore UNIproject ofron, bėjnė qė kjo te dalloje nga kompanite tjera te ndėrtimtarisė prej nga stafi profesional, kreativiteti projektues, dhe serioziteti ne punėn ndėrtimore.

Sherbime qe Uniproject prezenton perfshijne ndertimet individuale, ndertimet e prodhimit, hotele, shkolla, ndertesa dhe ura te infrastruktures me analiza statike dhe kalkulime te bazuara ne teknologji te avancuar..

Ne ndertimtari, UNIproject ofron ndertim dhe rindertim te strukturave te ndryshme.

Ne pjesen e projektimit dhe ekzekutimit te instalimeve, stafi i UNIproject ndryshon ne instalimin e elektricitetit, furnizimin me uje dhe kanalizimin, telefonine, instalimin e LAN Network, alarmin kunder zjarrit. Per me teper bashkpunimi me kompanine Gjermane "TOTAL WALTHER" ia mundeson UNIproject-it funqine dhe ekspertizat per instalimin e mjeteve per shuarjen e gazit INERGEN.

Pervoja e gjate e UNIproject garanton kualitet te larte ne segmentet kryesore te aktiviteteve: dizajn dhe ndertim.