Për Ne

UNIproject eshte ndermarrje e mesme ndertimore per projektim, ndertim, konsalting dhe ingjinjering. Sherbimet qe ndermarrja ndertimore UNIproject ofron, bejne qe kjo e ndertimtarise prej nga stafi profesional, kreativiteti projektues, dhe serioziteti ne punen ndertimore. Nje periudhe e cila ve

Lexo më shumë
Lajme
Perfundon puna ne objektin Afarist-Banesor Dodona 2 10/01/2017

Perfundon puna ne Objektin Banesor Afarist Doodna 2....

Dodona 2 15/11/2013

Në qendër të Prishtinës filloi ndë...

Perfundoj ndertimi i apartamenteve ne rrugen Tring Smajli. 15/09/2013

Perfundoj ndertimi i apartamenteve ne rrugen Tring ...

Lexo më shumë
Kontakt

Bajram Kelmendi, nr. 26
Prishtinë - Kosovë, 

TEL/FAX: +381 (0) 38 223 700
MOB: +377 44 156 521
EMAIL: contact@uniproject-pr.com